Jag har inte någon av dina banker, hur kan jag betala?

- Boka i förväg, det du handlat levereras inom 24h (då betalning nått mig)

Kan vi chatta / småprata då och då?

- Jag tycker det är spännande och roligt att prata med de män som handlar av mig.
Dock, eftersom att väldigt många kontaktar mig, har jag satt upp riktlinjer. Jag småpratar gärna en stund efter ditt köp, men när en annan man kräver min uppmärksamhet så behöver jag ibland avsluta. Varje man som handlar av mig ska vid köptillfället känna sig speciell och prioriterad, därför småchattar jag inte med de som inte har för avsikt att handla (jag märker snabbt ifall så är fallet).

Innestående? 

Om något inträffar som gör att någon av oss oväntat försvinner efter betalning (internet strular/frugan kommer hem), så kommer du givetvis att få det du betalat för såvida detta sker inom den närmsta veckan. Då jag använder mig av KIK & historiken rensas har jag oerhört svårt att hålla koll på allt som hänt tidigare. Var ihärdig och låt inte tiden rinna allt för länge. Varje dag råkar jag ut för män som påstår sig ha betalat "för några månader sen / något år sen" bara för att de är ute efter gratisgluttar. Jag ber om förståelse.

Träffas du IRL?

- Nej. Jag är inte escortflicka. Det går inte att locka mig med tusenlappar, resor, dyra parfymer, hotellsviter, shoppingweekend eller din jättestora penis, tyvärr. Jag vill helt enkelt inte träffa någon jag inte känner stark kemi och vänskap med. Jag söker INTE sexträffar.